Vers gebrande koffie rechtstreeks in de horeca!

Koffiemachines voor de horeca

Een koffiemachine voor de horeca kiezen, die het allerbeste uit de koffiebonen haalt? Dan weten wij wat u zoekt. Van professionele koffiemachines tot ambachtelijk gebrande koffiebonen: al sinds 1784 weet Beukenhorst wat nodig is voor een lekkere kop koffie. Ontdek het zelf!

Wilt u ook Beukenhorst koffie serveren?

De ervaring met het koffiebranden die wij de afgelopen eeuwen hebben opgedaan is terug te proeven in onze koffie.

Maak een afspraak

Onze koffiespecialist komt vrijblijvend bij u langs!

Professionele koffiemachines voor de horeca

Onze koffiemachines voor de horeca gebruiken enkel verse koffiebonen voor een intense koffiebeleving. Hiervoor heeft u niet alleen koffiebonen van topkwaliteit nodig, maar ook een geschikte, professionele koffiemachine. Daarom werken wij enkel samen met machinemerken die door onze deskundige koffiebranders zijn geselecteerd.

Eenvoudig & deskundig onderhoud

De technische dienst van onze leveranciers onderhouden uw koffiemachines. Op deze manier houdt u uw apparaat eenvoudig in topconditie!

  • Ambachtelijke kwaliteitskoffie sinds 1784
  • Betrouwbare en snelle leveranciers
  • Eenvoudig in reiniging en deskundig in onderhoud
  • Snelle, persoonlijke service met één aanspreekpunt
  • Koffiebonen uit eigen koffiebranderij

Bekijk de koffiemachines Advies aanvragen

De beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie

Het optimale uit onze vers gebrande koffiebonen halen? Maak kennis met de 3 beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie: WMF, Melitta en Faema.Melitta

Melitta is dé Mercedes Benz onder de koffiebonenmachines. Topapparatuur van 100% RVS, geschikt voor veeleisend gebruik. Garant voor weinig onderhoud en heerlijke koffie.

Meer over Melitta


WMF

Al sinds 1927 ontwikkelt WMF professionele koffiemachines. Het brede aanbod komt tegemoet aan elke koffiebehoeften en gevraagde capaciteiten. Ontdek het zelf!

Meer over WMF


Faema

Faema, al sinds 1945 koploper op het gebied van pistonmachines. Ontdek hier de beste Italiaanse machines voor een ambachtelijk gezette kop koffie. 

Meer over Faema

Keuze uit 3 kwaliteitsmerken

Bij Beukenhorst kiest u uit 3 versgebrande koffiemelanges: Beukenhorst Classic, Mondrian Espresso en Sento Slow Roasted Arabica. Alle deze merken bestaan uit Arabica melanges, die verschillen in smaak en karakter. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling met uniek servies en bijpassende melkcups en suikersticks. Vraag vrijblijvend advies aan om te ontdekken welk merk het beste bij uw horecaonderneming past.

Speciaal gebrand voor de horeca!

Al sinds 1784 branden wij branden onze bonen op ambachtelijke wijze in eigen koffiebranderij. Wij gebruiken uitsluitend premium koffiebonen, waardoor onze melanges bij uitstek geschikt zijn voor professioneel gebruik. Doordat wij volgens de traditionele slow roasting methode koffiebranden, proeft u niet alleen een verfijnde espressosmaak, maar ervaart u ook minder onderhoud. 

Tevens bent u met onze koffie verzekerd van duurzaamheid. Dit betekent dat uw kop koffie niet een onnodig negatieve impact heeft op onze planeet. 

Beukenhorst Koffie uitproberen?

Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie. Onze adviseurs staan voor u klaar met advies op maat.

  • Ambachtelijke kwaliteitskoffie sinds 1784
  • Betrouwbare en snelle leveranciers
  • Eenvoudig in reiniging en deskundig in onderhoud
  • Snelle, persoonlijke service met één aanspreekpunt
  • Koffiebonen uit eigen koffiebranderij

Advies aanvragen

Vraag vrijblijvend advies van onze experts