Vers gebrande koffie rechtstreeks in de horeca!

Topkwaliteit koffie in uw horecabedrijf

Onze koffiebranderij bestaat al sinds 1784. Toen vestigde Albert Beukenhorst zich in Winterswijk als koffiebrander en koffieleverancier. Ons koffieassortiment is met zorg samengesteld om te voldoen aan uw specifieke wensen.

Wilt u ook Beukenhorst koffie serveren?

De ervaring met het koffiebranden die wij de afgelopen eeuwen hebben opgedaan is terug te proeven in onze koffie.

Maak een afspraak

Onze koffiespecialist komt vrijblijvend bij u langs!

De juiste koffiemachine voor uw zaak!

Als horecaondernemer weet u dat er weinig zo lekker is als de ochtend beginnen met een schuimige café latte of na een goed diner te eindigen met een heerlijke volle espresso. Ook uw klanten komen daar steeds meer achter. Er wordt de laatste jaren steeds minder koffie gedronken, maar de vraag naar kwalitatieve goede espresso's is alleen maar toegenomen. U kunt in uw horecazaak hierop volledig inspelen met volwaardige espresso machines, die wij speciaal voor uw hebben uitgekozen.

Welke kiest u?

Wordt het een professioneel espressoapparaat of een volautomatische koffiemachine? Bekijk onze koffiemachines of de mogelijkheid om een koffiemachine te leasen.

Bekijk de koffiemachines Koffiemachine leasen

Keuze uit 3 kwaliteitsmerken

Beukenhorst biedt u de keuze uit drie verschillende merken. Alle drie zijn 100% Arabica melanges, maar verschillen in karakter en smaak. Ieder merk heeft zijn eigen gezicht door zijn unieke servies en door bijpassende accessoires zoals druppelvangers, suikersticks en melkcups. U bepaalt welk merk het best bij uw bedrijf past.

Speciaal gebrand voor de horeca!

Onze koffiebonen zijn geschikt voor alle typen espresso apparatuur. Omdat wij uitsluitend top kwaliteit koffiebonen gebruiken, zijn onze espresso melanges bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. Wij branden volgens de traditionele "slow roasting" methode. Hierdoor proeft u niet alleen een verfijndere espresso, maar vraagt uw volautomatische espresso machine ook minder onderhoud. Onze koffiebonen scheiden namelijk minder oliën af, die in de espresso machine achterblijven.

Laat ons u terug bellen

Bel me terug

Binnen 2 werkdagen wordt u teruggebeld