Melkopschuimer

Übermilk

De Übermilk melkschuimmachine staat voor mooi industrieel design, betrouwbaarheid, constante kwaliteit en topprestaties. Deze innovatieve melkschuimmachine voor baristas en horeca creëert eersteklas Latte Art melkschuim met eigen melk naar keuze tot ca. 200 consumpties per uur met één druk op de knop.

Ubermilk Plain
informatie

Alles over de Übermilk

De Ubermilk van Nexc is een melkschuimmachine die speciaal is ontworpen voor gebruik in de horeca en de koffie-industrie. Het bijzondere aan deze machine is dat het in staat is om automatisch en op consistente wijze melkschuim van hoge kwaliteit te produceren, zonder dat daarvoor gespecialiseerde barista-vaardigheden nodig zijn. De Ubermilk gebruikt geavanceerde sensortechnologie om de temperatuur en consistentie van de melk te meten en past deze automatisch aan om een perfect resultaat te garanderen. Bovendien is de machine ontworpen om snel te werken en kan het in enkele seconden melkschuim produceren voor meerdere drankjes tegelijkertijd.

Eenvoudig in gebruik

Barista kwaliteit melkschuim met een druk op de knop

Hygiëne

Ontworpen is om hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken te zijn. De machine heeft geen interne componenten die kunnen worden blootgesteld aan melkresten, waardoor het risico op bacteriële groei wordt verminderd.

Kies je eigen melk

Geschikt voor zowel plantaardige melksoorten als koemelk.

Ubermilk

Sterke punten van de Übermilk

Hoge melk uitgifte tot 200 kopjes per uur
Geen wachttijd
Eenvoudig, geen barista ervaring nodig
Eenvoudig grafisch display voor het selecteren van melkschuim
Geen intensieve reinigingsprogramma's
Hoge kwaliteit melkschuim met eigen melk
Perfect voor latte art
Specificaties

Übermilk in één oogopslag

Capaciteit per uur
200 koppen per uur
Gewicht
25 kg
Afmetingen
180b / 540h / 485d mm
Bhorst 45
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.