Bhorst 56
Koffiemachines

WMF koffiemachines voor horeca en zakelijk

Al vanaf 1927 ontwikkelt WMF hoogwaardige koffiemachines. Het brede aanbod komt tegemoet aan elke koffiebehoefte en capaciteit. Of het nu gaat om een restaurant, grand-café, de ontbijtzaal van een hotel, of om een koffievoorziening op kantoor of voor het bedrijfsrestaurant: WMF vult het op koffiegebied probleemloos voor u in!

Ontdek WMF
WMF

Met één druk op de knop verse bonenkoffie

De WMF volautomatische koffiemachines maken van koffiezetten een simpele opgave, omdat alle mogelijke koffiespecialiteiten in een handomdraai te zetten zijn: van espresso en café crème tot cappuccino en koffie verkeerd. Ongeacht de door u gewenste capaciteit!

Waarom WMF?

Al sinds 1927 een begrip in koffiemachines
Betrouwbare machines voor ambachtelijke koffie
Ruim assortiment voor elke benodigde capaciteit
Eenvoudig in reiniging en deskundig in onderhoud
WMF 1300 S Plain Website

Koffiemachines

Koffiemachines van WMF

Als u op zoek bent naar een koffiemachine zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Selecteer de passende doelgroep en filter hieronder op de belangrijkste onderdelen. De koffiemachines die het beste bij uw situatie passen worden automatisch getoond.

Ons proces

Beukenhorst denkt met u mee

Kijk rustig even rond

Oriënteer u zelf in onze koffiewereld. Als u zo ver bent, staan we voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de producten aansluitend op uw wensen en smaak.

Vraag gratis advies aan

Onze adviseurs denken graag met u en uw vraagstuk mee, zodat we samen tot de beste oplossing voor uw vraagstuk komen. U kunt hier advies aanvragen. Heeft u liever eerst online hulp voor uw machinevraagstuk? Start dan onze keuzehulp.

Samen op zoek naar de juiste producten

U gaat samen met één van onze adviseurs in gesprek over uw wensen. We snappen dat u de juiste keuze wilt maken voor uw medewerkers of gasten, daarom bieden wij in veel gevallen een proefplaatsing aan. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

De Beukenhorst smaakbeleving

In overleg met onze adviseur plaatst u uw eerste bestelling. Na de levering van uw product(en) komen we uw machine graag bij u afstellen, zodat u van de échte Beukenhorst smaakbeleving kunt genieten. Vervolgbestellingen plaatst u simpel en snel via onze vernieuwde webshop. Met vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Service en onderhoud

Met vragen kunt u altijd terecht bij uw adviseur. Maakt u zich geen zorgen over jaarlijks onderhoud. Met onze partners zorgen wij ervoor dat u altijd door kan.

Bhorst 27
Bhorst 25
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.