Bhorst 42
Onze koffie

Sento Slow Roasted Arabica

Een smaakvolle 100% Arabica melange met het Rainforest Alliance keurmerk. Sento is het resultaat van onze zoektocht naar een duurzame koffie met de smaak die u van Beukenhorst gewend bent. Deze Rainforest Alliance gecertificeerde blend heeft een volle smaak met een aangenaam zuurtje.

Ontdek Sento
Sento Slow Roasted Arabica

Duurzaam tot de laatste slok

Duurzaam genieten

Deze Rainforest Alliance gecertificeerde blend is het resultaat van onze zoektocht naar een duurzame koffie met de hoge kwaliteit die u gewend bent van Beukenhorst. Tijdens het productieproces van Sento werken wij samen met deze internationale non-profit organisatie wiens doel het is om de bossen te beschermen, de levenskwaliteit van de boeren te verbeteren en hen te ondersteunen om de strijd tegen de klimaatcrisis te overkomen.

Een duurzaam koffieconcept

Naast dat de koffie over het Rainforest Alliance label beschikt, komt deze lijn met Fairtrade suikersticks en melkcups. Deze worden in FSC-gecertificeerde dispensers geleverd. De bijpassende koffiebekers zijn bovendien biologisch afbreekbaar en daarmee een duurzame keuze.

Oog voor mens en planeet

Door te kiezen voor Sento, kiest u bewust voor een duurzaam koffieconcept. Hierdoor serveert u niet alleen smaakvolle koffie, maar bent u er ook van verzekerd dat de kop koffie die u drinkt bijdraagt aan een schonere planeet en goede arbeidsvoorwaarden op de koffieplantages.

Bhorst 39
Bhorst 25
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.