Bhorst 15
Onze koffie

Beukenhorst Classic

Een volle medium roasted 100% arabica bonen melange. De Classic melange wordt langzaam gebrand in een traditionele trommelbrander volgens de traditionele ‘slow roasting’ methode. Hierdoor proef je de beste smaken uit onze koffie. Deze klassieker is geschikt voor ieder moment van de dag!

Ontdek de classic
Beukenhorst classic

Ideaal voor in de horeca, op kantoor of op het werk

Een echte klassieker

Onze Beukenhorst Classic is een verfijnde, gebalanceerde melange bestaande uit 100% Arabica bonen. Voor de Beukenhorst Classic melange worden maximaal vijf arabica soorten gebruikt, zodat je iedere soort optimaal proeft in jouw kopje Classic koffie. Onze Classic wordt op traditionele wijze met zorg en aandacht gebrand, zodat jouw kopje koffie een constante kwaliteit heeft.

Een compleet concept

In stijl met de ambachtelijke verpakking van onze Beukenhorst Classic zijn het servies en de randproducten. Het Beukenhorst Classic concept bestaat uit elegant servies en bijbehorende melkcups en suikersticks die bij de gemoedelijke sfeer van onze Classic passen. Daarnaast zorgen de Classic dispensers en bewaarblikken ervoor dat je je koffiebonen, melkcups en suikersticks op stijlvolle wijze kunt bewaren.

Ook geschikt voor thuis

Onze Beukenhorst Classic drink je niet alleen op het werk of in de horeca, maar ook thuis! Zo hoef je je favoriete kop koffie thuis niet meer te missen. Bestel eenvoudig en snel verse koffiebonen in onze webshop en ontvang een gratis bewaarblik bij bestelling van 3 kg Beukenhorst Classic.

Bhorst20160629 478
Bhorst 45
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.