Blog

Geslaagde opening van vernieuwde restaurant Hotel de Zwaan

8-9-2022

Na een grondige verbouwing was op zaterdag 9 april de feestelijke heropening van het restaurant van Hotel de Zwaan in Raalte. In hun vernieuwde restaurant kijken ze met veel optimisme naar de toekomst van hun hotel en restaurant gelegen in het hart van Salland!

Een begrip in de regio in een nieuw jasje

Ondanks de lockdown die op dat moment gold, begon Hotel de Zwaan in januari van dit jaar met de verbouwing van hun restaurant. De stijlvolle verbouwing is uitgevoerd door Nijboer Interieur & Design uit Mariënheem. Bij de Zwaan geniet je van klassieke gerechten met een moderne twist en kun je dineren in een sfeervolle ambiance. 

Wist je dat De Zwaan in Raalte inmiddels al meer dan 30 jaar een klant van Beukenhorst Koffie is? Zowel in het hotel als in het restaurant kun je onze koffie proeven. Meer informatie over Hotel de Zwaan vind je hier.

Beukenhorst Koffie in jouw horecazaak?

Wil jij net als De Zwaan ook Beukenhorst Koffie serveren in jouw horecazaak? Laat je dan adviseren door één van onze experts of bekijk onze koffiemachines voor de horeca!

Bhorst 25
Advies aanvragen

Onze adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs helpen je graag verder met het juiste koffieconcept in jouw horecazaak. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te ontdekken!

Advies aanvragen

Liever bellen? 0544 374 907