Bhorst 55
Koffiemachines

Melitta koffiemachines voor horeca en zakelijk

De Duitse firma Melitta levert al jaren topapparatuur voor veeleisend gebruik en een perfecte kop koffie. Zo is de kern van Melitta machines gemaakt van 100% RVS, wat garant staat voor onderhoudsvrij bedieningsgemak. Hiermee is Melitta hét merk geschikt voor professioneel gebruik in de horeca en op de zaak.

Ontdek melitta
Melitta

De Mercedes Benz onder de volautomatische koffiemachines

In uw horecazaak of op kantoor is een betrouwbare koffiemachine onmisbaar. Melitta is hierin een betrouwbare partner op het gebied van koffiemachines voor professioneel gebruik. Met één druk op de knop serveert u versgemalen espresso, cappuccino, café crème, koffie verkeerd of latte macchiato. 

Waarom Melitta?

Duitse koffieperfectie
Betrouwbare machines voor ambachtelijke koffie
Ruim assortiment voor elke benodigde capaciteit
Eenvoudig in reiniging en deskundig in onderhoud
Melitta XT4 Plain Website

Koffiemachines

Koffiemachines van Melitta

Als u op zoek bent naar een koffiemachine zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Selecteer de passende doelgroep en filter hieronder op de belangrijkste onderdelen. De koffiemachines die het beste bij uw situatie passen worden automatisch getoond.

Ons proces

Beukenhorst denkt met u mee

Kijk rustig even rond

Oriënteer u zelf in onze koffiewereld. Als u zo ver bent, staan we voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de producten aansluitend op uw wensen en smaak.

Vraag gratis advies aan

Onze adviseurs denken graag met u en uw vraagstuk mee, zodat we samen tot de beste oplossing voor uw vraagstuk komen. U kunt hier advies aanvragen. Heeft u liever eerst online hulp voor uw machinevraagstuk? Start dan onze keuzehulp.

Samen op zoek naar de juiste producten

U gaat samen met één van onze adviseurs in gesprek over uw wensen. We snappen dat u de juiste keuze wilt maken voor uw medewerkers of gasten, daarom bieden wij in veel gevallen een proefplaatsing aan. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

De Beukenhorst smaakbeleving

In overleg met onze adviseur plaatst u uw eerste bestelling. Na de levering van uw product(en) komen we uw machine graag bij u afstellen, zodat u van de échte Beukenhorst smaakbeleving kunt genieten. Vervolgbestellingen plaatst u simpel en snel via onze vernieuwde webshop. Met vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Service en onderhoud

Met vragen kunt u altijd terecht bij uw adviseur. Maakt u zich geen zorgen over jaarlijks onderhoud. Met onze partners zorgen wij ervoor dat u altijd door kan.

Bhorst 13
Bhorst 25
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.