Koffiemolen

Quamar M80 Touch Plus

Het nieuwe M80 Touch Plus-model is de restyling van de klassieke M80 / E waarbij het voorste gedeelte is vervangen door het innovatieve kleurentouchscreen, van hetzelfde type dat in de PREMIUM Sirio-Q koffiemolen is geïnstalleerd.

M80 Touch Plus Plain
informatie

Alles over de M80 Touch Plus

De Quamar M80 Touch Plus is een kwalitatief hoogstaande koffiemolen die is ontworpen voor gebruik in commerciële omgevingen, zoals koffiebars, restaurants en cafés. Het is een precisie-instrument dat in staat is om zeer nauwkeurig en consistent koffiebonen te malen, wat resulteert in een superieure koffiekwaliteit.

3 inch touch screen

Touch screen display, waarmee je gemakkelijk de maalgraad, dosering en andere instellingen kunt aanpassen. Hierdoor kun je snel en eenvoudig de perfecte maling instellen voor elke koffievariant die je wilt bereiden.

1.2kg reservoir

De molen heeft een bonencontainer van 1,2 kg, waardoor je langere tijd kunt malen voordat je de container opnieuw moet bijvullen.

Maalschijven

De Quamar M80 Touch Plus heeft ook een krachtige motor en maalschijven van 63 mm, wat zorgt voor een snelle en efficiënte maling van de koffiebonen. De maalschijven zijn gemaakt van gehard staal, wat betekent dat ze zeer duurzaam zijn en lang meegaan.

Maalschijven

Sterke punten van de Quamar M80 Touch Plus

Geschikt tot 3.5kg koffie per dag
On Demand, dus altijd vers gemalen koffie
Touch display, eenvoudig maaltijden en instellingen aanpassen
Aluminium behuizing
Specificaties

Quamar M80 Touch Plus in één oogopslag

Capaciteit per uur
3.5kg per dag
Reservoirs
1200gr standaard
Extra reservoirs
Optioneel 250gr, 500gr, 1500gr
Gewicht
11kg
Afmetingen
175b x 290d x 560h mm
Stroom
220-240V - 50/60 Hz
Stroomverbruik
220-240V – 50/60 Hz, 420 W
Downloads

Bekijk de documentatie

Bhorst 45
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.