Bhorst 22
In de horeca

Vers gebrande koffie voor horeca!

Serveer de lekkerste koffie voor de horeca met Beukenhorst. Van professionele koffiemachines tot ambachtelijk gebrande koffiebonen: al sinds 1784 is Beukenhorst dé leverancier voor lekkere koffie voor de horeca. Ontdek het zelf!

Advies

Beukenhorst, voor jouw koffie in de horeca

Bij Beukenhorst, met een traditie die teruggaat tot 1784, weten we dat koffie in de horeca veel meer is dan alleen een drankje. Het is een essentieel onderdeel van de gastbeleving. We leveren niet alleen topkwaliteit koffiebonen uit onze koffiebranderij en geavanceerde koffiemachines, maar bieden ook ons vakmanschap en expertise aan. Zo creëren wij een koffiebeleving die perfect aansluit bij de identiteit en ambiance van jouw restaurant, hotel of café.

Advies op maat en creatieve oplossingen

Ons team staat voor je klaar met persoonlijk advies en een creatieve aanpak, ongeacht de grootte van jouw horecagelegenheid. We luisteren naar jouw specifieke wensen – of je nu een sfeervolle bar in een chic hotel wilt of een koffiecorner in een bruisend café – en vertalen deze naar de ideale koffie-oplossing. Zo zorgen we voor maatwerk dat past bij jouw gewenste uitstraling, concept en budget, zodat elke gast geniet van de perfecte kop koffie in de horeca.

Betrouwbare service en efficiënte bezorging

Wij begrijpen dat in de horeca elke seconde telt. Daarom maken we het jou zo makkelijk mogelijk met kosteloze, efficiënte bezorging van al jouw koffie en benodigdheden. Ook na de installatie staan we klaar met service en ondersteuning, zodat jij je volledig kunt richten op het verwennen van je gasten met koffie voor de horeca. Met Beukenhorst kies je voor een totaalpakket dat zorgt voor een zorgeloze en smaakvolle koffiebeleving in jouw zaak.

Koffiemachines

Wat zijn de beste koffiemachines voor de horeca?

Een koffiemachine voor de horeca kiezen, die het allerbeste uit de koffiebonen haalt? Dan weten wij wat je zoekt. Gezien de koffiemachine in de horeca vaak te maken heeft met piekdruktes, is het belangrijk om goed na te denken over het type koffiemachine dat je wilt gebruiken. 

Een volautomatische koffiemachine is uitermate handig doordat hij met één druk op de knop snel en consistent koffie bereidt. Een essentiële eigenschap tijdens drukke momenten. Daarnaast vereenvoudigt een volautomaat het gebruik voor het personeel, waardoor zij meer tijd overhouden voor de gast. 

Aan de andere kant biedt een pistonmachine de mogelijkheid voor een ambachtelijke koffiebeleving die het vakmanschap van de barista in de schijnwerpers zet. Met een pistonmachine kan nauwgezet de extractie en druk geregeld worden, wat leidt tot een intensere smaak en de optimale benutting van de aroma’s die te vinden zijn in de beste koffiebonen. Dit zorgt ervoor dat je een hoogwaardig en gepersonaliseerd product aan de gasten kunt serveren.

Daarnaast is het bij koffie voor de horeca van essentieel belang dat de service van de koffiemachine optimaal is ingericht. De machine moet immers op cruciale momenten kunnen presteren. Daarbij komt tevens dat de koffiemachine goed afgesteld moet zijn op de smaak van jou en jouw gasten. 

Koffiemachines voor de horeca

Volautomatische machines

WMF 1200S
WMF 1500 S+
  • 15-25 personen
  • 150 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
WMF 5000 S+
  • 25-35 personen
  • Tot 240 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
WMF 9000 S+
  • 30-50 personen
  • Tot 240 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Melitta XT7
  • 20-30 personen
  • Tot 250 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Melitta XT8
  • 30-50 personen
  • Tot 250 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Melitta CT8
  • 30-50 personen
  • Tot 250 kopjes per uur
  • 24 dranken
Pistonmachines voor de horeca

Piston machines

WMF 1200S
WMF Espresso
  • 50-75 personen
  • Tot 300 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Faema President
  • > 50 personen
  • Boilercapaciteit 11 liter
  • 24 dranken
WMF 1200S
Faema E98
  • > 50 personen
  • Boilercapaciteit 11 liter
  • 24 dranken
WMF 1200S
Faema Prestige/Faema Prestige+
  • > 50 personen
  • Boilercapaciteit 11 liter
  • 24 dranken
WMF 1200S
Faema E61
  • t/m 30 personen
  • Boilercapaciteit 6 tot 11 liter
  • 24 dranken
WMF 1200S
Faema E71E
  • >50 personen
  • Boilercapaciteit 7 liter
  • 24 dranken
Bijbehorende apparatuur

Verrijk uw koffiemachine

WMF 1200S
Lattiz
  • Melkopschuimer zonder koelkast
  • Innovatieve schuimtechniek
  • 1 druk op de knop
WMF 1200S
Quamar M80 Touch
  • Aluminium koffiemolen
  • On Demand voor altijd verse koffie
  • Tot 3.5kg koffie per dag
WMF 1200S
Übermilk
  • Perfect melkschuim met één druk op de knop
  • Vrije keuze koemelk of plantaardige melk
  • Tot 250 koppen per uur
WMF 1200S
Puqpress Q2
  • Elke kop koffie hetzelfde getampt
  • Aanpasbaar druk vermogen
  • Bespaar tijd

De échte Beukenhorst smaakbeleving kunt u hier al vinden

Bhorst W CBJ4
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.

Koffie voor horeca

Beukenhorst denkt met jou mee

Kijk rustig even rond

Oriënteer u zelf in onze koffiewereld. Als u zo ver bent, staan we voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de producten aansluitend op uw wensen en smaak.

Vraag gratis advies aan

Onze adviseurs denken graag met u mee, zodat we samen tot de beste oplossing voor uw vraagstuk komen. U kunt hier advies aanvragen. Heeft u liever eerst online hulp om uw behoeften in kaart te brengen? Start dan onze keuzehulp.

Samen op zoek naar de juiste producten

U gaat samen met één van onze adviseurs in gesprek over uw wensen. We snappen dat u de juiste keuze wilt maken voor uw medewerkers of gasten, daarom bieden wij in veel gevallen een proefplaatsing aan. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

De Beukenhorst smaakbeleving

In overleg met onze adviseur plaatst u uw eerste bestelling. Na de levering van uw product(en) komen we uw machine graag bij u afstellen, zodat u van de échte Beukenhorst smaakbeleving kunt genieten. Vervolgbestellingen plaatst u simpel en snel via onze vernieuwde webshop. Met vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Service en onderhoud

Met vragen kunt u altijd terecht bij uw adviseur. Door te kiezen voor Beukenhorst kunt u vertrouwen op hoogstaande service. Maakt u zich daarnaast geen zorgen over jaarlijks onderhoud. Met onze partners zorgen wij ervoor dat u altijd door kan.

Bhorst W CBJ12
Beste koffie voor in de horeca

Wat is de beste koffie voor de horeca?

Voor een horecazaak draait de zoektocht naar de perfecte koffiebonen om meer dan alleen smaak: het gaat om het creëren van een onvergetelijke gastbeleving. De ideale koffiebonen zijn veelzijdig en toch onderscheidend. Kies bij voorkeur voor een medium gebrande boon, zoals een uitstekende Arabica. Zo heb je een koffie geschikt voor de horeca, zonder te veel zuren of te veel bitters.

Onze Classic melange

Onze Classic melange is perfect afgestemd op de wensen van gasten in de horeca. Als 100% Arabica koffie biedt deze melange een verfijnde en consistente smaak die zowel een smaakvolle cappuccino als een krachtige espresso tot een ware belevenis maakt. Elke kop koffie nodigt uit tot een tweede!

Onze Sento melange

Voor de liefhebber van een unieke koffie-ervaring presenteren we onze Rainforest Alliance gecertificeerde Sento. Deze blend combineert uitsluitend de beste koffiebonen uit Midden- en Zuid-Amerika en kenmerkt zich door subtiele noten van citrus. Het resultaat is een fris doch aangename zuurgraad die bijdraagt aan een heerlijke kop koffie in de horeca, gecombineerd met een compleet koffieconcept met bijpassende bijproducten en porselein.

Kwaliteit die verder gaat dan de smaak

Koffie van hoge kwaliteit is in de horeca niet alleen cruciaal voor de smaak, maar ook voor de betrouwbaarheid van je apparatuur. Bonen met minder vettigheid en oneffenheden zorgen namelijk voor minder storingen aan de koffiemachines. Daarnaast garanderen versgebrande bonen de beste balans tussen smaak, crèma en aroma, zodat je gasten elke keer opnieuw kunnen genieten van een perfecte kop koffie voor horeca.

Koffie voor horeca

Een keuze uit 3 koffieconcepten

Wij begrijpen als geen ander dat jouw koffieconcept een totaalplaatje moet zijn. Beukenhorst bied je de keuze uit drie verschillende concepten. Al deze koffiemerken zijn Arabica melanges, maar verschillen in karakter en smaak. Ieder merk heeft zijn eigen gezicht door zijn unieke servies en bijpassende accessoires, zoals dispensers, suikersticks en melkcups. Jij bepaalt zelf welk merk het beste bij jouw horecazaak past!

Ontdek jouw keuze in onze smaakwijzer

Hoe belangrijk is goede koffie voor de horeca?

Goede koffie is essentieel voor de horeca, omdat het niet alleen ervoor zorgt dat jouw gasten een 2e kopje koffie drinken, maar het ook bijdraagt aan de algehele beleving van de gast. Door te investeren in kwalitatieve koffie voor horeca creëer je een unieke sfeer en toon je aandacht voor detail en vakmanschap. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen voor de horeca zorgt voor een perfecte balans tussen aroma en smaak. Doordat Beukenhorst een zelfstandige koffiebranderij is, hebben wij het hele proces van ruwe koffieboon tot gebrande koffie in eigen hand. Het verschil proeven? Wij maken graag een proefplaatsing bij jouw op locatie mogelijk!

Blogs

We vertellen u graag meer over...

Koffiemachine afstellen: van maalgraad tot waterhardheid

Koffiemachine afstellen: van maalgraad tot waterhardheid

De koffiemachine is aangeschaft, de koffiebonen zijn gekozen, maar je koffiemachine afstellen is vervolgens een iets complex...

Lees meer
Welke koffiemachine kiezen? Zo koopt u de beste machine die bij uw organisatie past

Welke koffiemachine kiezen? Zo koopt u de beste machine die bij uw organisatie past

Een zakelijke koffiemachine kiezen, is makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft immers keuze uit talloze machines met elk voor...

Lees meer
Hoe zet je de lekkerste koffie? Dit zijn dé beste manieren!

Hoe zet je de lekkerste koffie? Dit zijn dé beste manieren!

Zoveel mensen, zoveel smaken. Die vlieger gaat ook zeker op als het gaat om koffie zetten. Waar de een het liefst koffie zet...

Lees meer
Geslaagde opening van vernieuwde restaurant Hotel de Zwaan

Geslaagde opening van vernieuwde restaurant Hotel de Zwaan

Na een grondige verbouwing was op zaterdag 9 april de feestelijke heropening van het restaurant van Hotel de Zwaan in Raalte...

Lees meer
Beukenhorst bezoekt: KIR diner x bar

Beukenhorst bezoekt: KIR diner x bar

Nu we aan de vooravond staan van de tweede ronde versoepelingen voor de horeca, blikken we met KIR diner x bar terug op een ...

Lees meer
Zo kies je de beste koffiebonen voor jouw koffiemachine

Zo kies je de beste koffiebonen voor jouw koffiemachine

Welke koffiebonen zijn nou eigenlijk het beste voor mijn koffiemachine? Een belangrijke vraag, maar er wordt bij de aankoop ...

Lees meer
Koffie branden: zó gaat dat in zijn werk

Koffie branden: zó gaat dat in zijn werk

We hebben natuurlijk allemaal onze voorkeuren als het op dé perfecte kop koffie aankomt, maar met het begrip koffie branden ...

Lees meer
Beukenhorst bezoekt: Brasserie Diggels

Beukenhorst bezoekt: Brasserie Diggels

‘Proef de Sfeer & Geniet’ is het motto van Brasserie Diggels in Westerbork. Deze brasserie is dan ook niet voor niets al jar...

Lees meer