De lekkerste koffie op het werk!

Echte bonenkoffie uit een "bean to cup" koffiemachine!

Melitta Cafina XT4

Koffie op het werk met professionele koffiemachines

Wanneer u kiest voor een professionele koffiemachine van Beukenhorst Koffie, haalt u het beste uit onze vers gebrande koffiebonen naar boven. Als ervaren koffiebrander weten wij dat niet alleen de kwaliteit van de koffiebonen belangrijk is voor een lekkere kop koffie, maar ook die van de machine. Daarom werken wij samen met een select gezelschap van producenten van kwalitatieve koffiemachines

Welke machine het beste bij uw zaak past, hangt af van diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid kopjes koffie, de wensen van u en uw collega’s en de benodigde reiniging en onderhoud.

Eenvoudig & deskundig onderhoud

De technische dienst van onze leveranciers onderhouden uw koffiemachines. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw koffieapparaat eenvoudig in topconditie!

  • Ambachtelijke kwaliteitskoffie sinds 1784
  • Koffiebonen uit eigen koffiebranderij
  • Eenvoudig in reiniging en deskundig in onderhoud
  • Betrouwbare en snelle leveranciers
  • Vrijblijvend deskundig advies aanvragen

Bekijk de koffiemachines Koffiemachine leasen

Altijd lekkere koffie op het werk?


Maak een afspraak

Onze koffiespecialist komt vrijblijvend bij u langs!

De beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie

Het optimale uit onze vers gebrande koffiebonen halen? Maak kennis met de 3 beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie: WMF, Melitta en Faema.Melitta

Melitta is dé Mercedes Benz onder de koffiebonenmachines. Topapparatuur van 100% RVS, geschikt voor veeleisend gebruik. Garant voor weinig onderhoud en heerlijke koffie.

Meer over Melitta


WMF

Al sinds 1927 ontwikkelt WMF professionele koffiemachines. Het brede aanbod komt tegemoet aan elke koffiebehoeften en gevraagde capaciteiten. Ontdek het zelf!

Meer over WMF


Faema

Faema, al sinds 1945 koploper op het gebied van pistonmachines. Ontdek hier de beste Italiaanse machines voor een ambachtelijk gezette kop koffie. 

Meer over Faema

Een professionele koffiemachine op jouw kantoor?

Met Beukenhorst koffie bent u verzekerd van topkwaliteit en duurzame koffie. Zo beschikken onze Sento koffiebonen over het Rainforest Alliance keurmerk. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het kiezen van de juiste koffieoplossing voor uw bedrijf om maat werk vraagt!

Ons brandproces is -al sinds 1784- essentieel voor de authentieke geur, smaak, kleur en aroma van onze koffiebonen. Met de modernste productietechnieken en menselijke aandacht halen onze ervaren brandmeesters het allerbeste uit de koffiebonen. 

Klanten waar we trots op zijn

Zonder goede koffie wordt er niet gewerkt. Voor elk bedrijf serveren wij de beste oplossing. Als onafhankelijke leverancier van koffiemachines voor op het werk houden wij rekening met uw specifieke wensen. Wij maken maatwerk!

Ambachtelijke koffiebonen van de hoogste kwaliteit 

Bij beukenhorst kiest u uit 3 verschillende koffiemerken: Beukenhorst Classic, Mondrian Espresso en Sento Slow Roasted Arabica. Alle deze merken bestaan uit Arabica melanges, die verschillen in smaak en karakter. Vraag vrijblijvend advies aan om te ontdekken welk merk volledig aansluit op uw wensen.

Beukenhorst koffie uitproberen?

Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de échte smaak van goede koffie. Onze adviseurs staan voor u klaar met advies op maat:

  • Ambachtelijke kwaliteitskoffie sinds 1784
  • Betrouwbare en snelle leveranciers
  • Snelle, persoonlijke service met één aanknoppingspunt
  • Vrijblijvend deskundig advies aanvragen
Advies aanvragen

Vraag vrijblijvend deskundig advies aan!