De lekkerste koffie op het werk!

Echte bonenkoffie uit een "bean to cup" koffiemachine!

Melitta Cafina XT4

Een koffiemachine die bij uw bedrijf past!

Als ervaren koffiebrander weten wij dat voor een lekker kopje koffie niet alleen de kwaliteit van de koffiebonen belangrijk is. Alleen professionele koffiemachines halen het beste uit onze koffiebonen naar boven. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met een select gezelschap producenten van koffiemachines samen te werken.

De toonaangevende Duitse fabrikanten WMF en Melitta zijn wereldspelers op het gebied van koffiespecialiteiten machines. Het Nederlandse Animo en Etna zijn gespecialiseerd in compacte volautomatische koffiezetapparatuur.

Eenvoudig & deskundig onderhoud

Het onderhoud van deze koffiemachines wordt uitgevoerd door de technische dienst van de leveranciers. Met een jaarlijks onderhoudscontract houdt u uw koffieapparaat eenvoudig in topconditie!

  • Altijd lekkere koffie op het werk
  • Eenvoudig en deskundig onderhoud
  • Betrouwbare leveranciers

Bekijk de koffiemachines Koffiemachine leasen

Altijd lekkere koffie op het werk?

Maak een afspraak

Onze koffiespecialist komt vrijblijvend bij u langs!

WMF 1500S

Lekkere koffie, ook op kantoor!

Niet alleen in een Grand Café of bij een espressobar, ook op kantoor drink je vanaf nu lekkere koffie.

Met behulp van volautomatische WMF koffiemachine maak je eenvoudig je eigen espresso, latte macchiato, cappuccino of koffie verkeerd. Altijd van versgemalen koffiebonen. Simpel door één druk op de knop!

Bekijk de WMF koffiemachines

Klanten waar we trots op zijn

Zonder goede koffie wordt er niet gewerkt. Voor elk bedrijf serveren wij de beste oplossing. Als onafhankelijke leverancier van koffiemachines voor op het werk houden wij rekening met uw specifieke wensen. Wij maken maatwerk!

Keuze uit 3 kwaliteitsmerken

Beukenhorst biedt u de keuze uit drie verschillende merken. Alle drie zijn 100% Arabica melanges, maar verschillen in karakter en smaak. Ieder merk heeft zijn eigen gezicht door zijn unieke servies en door bijpassende accessoires zoals druppelvangers, suikersticks en melkcups. U bepaalt welk merk het best bij uw bedrijf past.

Beukenhorst koffie uitproberen?

Gratis op proef

Laat u 30 dagen kosteloos overtuigen!