Faema
wereldleider op het gebied van traditionele espressomachines!

Faema is toonaangevend in espressomachines

Al sinds 1945 houdt het Italiaanse Faema zich bezig met de ontwikkeling en productie van traditionele espresso pistonmachines. Met een wereldwijd marktaandeel van 25% is Faema koploper in design en techniek.

Zo is het allernieuwste model de E71 een in eigen beheer ontwikkelde semi-volautomatische espressomachine. De Auto Steam functie levert stoom met lucht voor het automatisch opwarmen van de melk of het maken van melkschuim. De stoom- en luchttoevoer stopt vanzelf als de vooringestelde temperatuur is bereikt. Eenvoudig in gebruik, levert de Auto Steam functie een dichte en fluweelachtige melkschuim, dat garant staat voor een perfecte cappuccino of latte macchiato.

Echte barista machines

De gepatenteerde Smart Boiler technologie zorgt voor een optimale balans tussen heet water en stoom. Stoom en druk zijn exact te regelen. Het maken van een espresso of latte macchiato, lungo of ristretto kan daardoor tot in de finesses worden bijgestuurd. Veel barista's zijn dan ook een trouwe fan en zouden hun Faema espressomachine voor geen goud willen missen!


Vraag gratis advies aan > Bekijk alle koffiemachines >