Welke koffiemachine is geschikt voor mij?

Maak uw keuze

Koffiemachines
voor de horeca
Koffiemachines
voor op het werk

Professionele koffiemachines voor verse koffiebonen

De lekkerste koffie zet u met de beste, professionele koffiemachines. Koffiemachines die verse koffiebonen perfect vermalen voor een intense koffiesmaak. Daarom kiest u bij Beukenhorst Koffie enkel uit hoogwaardige volautomaten of ambachtelijke pistonmachines van gerenommeerde koffiemachineleveranciers.

 

Ontdek uit welke koffiemachines u bij Beukenhorst Koffie kiest, die wij bij u leveren én installeren – uiteraard met verse koffiebonen. Rechtstreeks uit onze eigen branderij. Probeer het kosteloos uit voor 30 dagen.


Laat u adviseren 30 dagen op proef

De beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie

Het optimale uit onze vers gebrande koffiebonen halen? Maak kennis met de 3 beste koffiemachinemerken van Beukenhorst Koffie: WMF, Melitta en Faema.Melitta

Melitta is dé Mercedes Benz onder de koffiebonenmachines. Topapparatuur van 100% RVS, geschikt voor veeleisend gebruik. Garant voor weinig onderhoud en heerlijke koffie.

Meer over Melitta


WMF

Al sinds 1927 ontwikkelt WMF professionele koffiemachines. Het brede aanbod komt tegemoet aan elke koffiebehoeften en gevraagde capaciteiten. Ontdek het zelf!

Meer over WMF


Faema

Faema, al sinds 1945 koploper op het gebied van pistonmachines. Ontdek hier de beste Italiaanse machines voor een ambachtelijk gezette kop koffie. 

Meer over Faema


Een professionele koffiemachine kopen bij Beukenhorst Koffie

Beukenhorst Koffie is dé koffiebrander en -leverancier voor zakelijk en horeca. Ons volledige assortiment is met zorg samengesteld om te voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van koffie:

  • Advies op maat van onze ervaren adviseurs                                  
  • Plaatsing en installatie op locatie
  • Geschikt voor op de zaak en in de horeca                                       
  • Onderhoud door professionele partners
  • Levering van verse koffiebonen uit eigen branderij

De invloed van de machine op de smaak van koffie

Al sinds 1784 selecteren, proeven en branden wij koffiebonen in onze branderij. We weten exact waaraan een goede koffiemachine moet voldoen om het allerbeste uit de smaak van onze koffiebonen te halen. 

Bovendien weten onze experts welke koffiemachine het beste bij uw onderneming past, installeren de machines op locatie en komen regelmatig terug voor onderhoud. Op die manier blijft uw machine in topconditie – en dat proeft u terug in uw dagelijkse kop koffie!
Beukenhorst koffie uitproberen?

Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de échte smaak van goede koffie. Onze adviseurs staan voor u klaar met advies op maat.


  • Beukenhorst kwaliteitskoffie sinds 1784
  • 30 dagen gratis proberen (en proeven!)
  • Maatwerk voor elke organisatie en in elk formaat
  • Snelle en persoonlijke service met één aanspreekpunt30 dagen op proef

Laat u 30 dagen kosteloos overtuigen!

Beukenhorst Koffie uitproberen?

Proef en overtuig jezelf met een proefplaatsing!


Gratis op proef

Onze adviseur helpt u verder

Bij koffieleverancier Beukenhorst bent u aan het juiste adres voor professionele koffiemachines en de lekkerste koffie voor op het werk en in de horeca.

Maak een afspraak

Onze koffiemerken 100% Arabica!

Onze koffiemerken zijn een melange van 100% Arabica koffiebonen. Ze verschillen in karakter en smaak. Ontdek onze 3 top merken!

Bestel in onze webshop