Product highlights

  • Barista functie
  • Geavanceerde technologie
  • Voor een perfecte espresso

Faema E71E

De Faema E71E is de perfecte machine voor als je kwalitatieve koffie wilt serveren, maar toch de eenvoud in bediening zoekt. 

Multi-Boiler systeem
De E 71E is met het gepatenteerde Multi-Boiler systeem uitgerust  voor een optimale temperatuurbeheersing per groep. Deze groepen kunnen handmatig bediend worden en zijn behulp van een touchscreen voorgeprogrammeerd. Hierdoor kan het maken van een espresso tot in de finesses worden bijgestuurd. Deze eigenschappen maakt de Faema E71E tot een echte baristamachine. 

Geavanceerde stoompijpen
De stoompijpen van de Faema E71E zijn dusdanig ontworpen dat ze meer flexibiliteit bieden. Door de lengte van deze pijpen kan de medewerker of barista met grotere hoeveelheden melk werken. Bovendien beschikken deze stoompijpen over de cold touch technologie, zodat deze ergonomischer en veiliger zijn.

Creëer je eigen machine 
Verschillende onderdelen van de Faema E71E kunnen gecustomized worden, zodat deze goed past bij de uitstraling en sfeer van de omgeving waarin deze staat. Naast dat het achterpaneel naar smaak aangepast kan worden, kunnen ook de koppen van de groep en filterdragers in een andere uitvoering geleverd worden.

Bedienpaneel
Elektromechanisch paneel met 3 of 5 verlichte drukknoppen voor een directe en ergonimsche interactie met de machine. Het OLED display toont bovendien zowel de groepstemperatuur als ook de zet- en uitgiftetijd.

Eenvoudig schoonmaken
Gemakkelijk schoon te maken met behulp van het volautomatisch intern reinigingsprogramma.

Onderhoud en service door heel Nederland

Leverbaar als 2 of 3 groeps

Technische specificaties
- vaste wateraansluiting
- 2 stoompijpen
- 1 heet water pijp
- boilerinhoud 7 liter
- 794 x 619 x 484 mm (b x d x h bij A2)

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
U ontvangt direct een reactie van onze adviseur

Beukenhorst Koffie uitproberen?

Proef en overtuig jezelf met een proefplaatsing!


Gratis op proef

Onze adviseur helpt u verder

Bij koffieleverancier Beukenhorst bent u aan het juiste adres voor professionele koffiemachines en de lekkerste koffie voor op het werk en in de horeca.

Maak een afspraak

Onze koffiemerken 100% Arabica!

Onze koffiemerken zijn een melange van 100% Arabica koffiebonen. Ze verschillen in karakter en smaak. Ontdek onze 3 top merken!

Bestel in onze webshop