Koffiemachine

WMF 5000 S+

De WMF 5000 S+ combineert een elegant uiterlijk met gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige onderdelen en indrukwekkende prestaties met configuratie- en aanpassingsmogelijkheden. Kortom, de machine combineert een voortreffelijke koffiebeleving met een eenvoudige bediening in elke omgeving.

Offerte aanvragen
WMF 5000 S+ Plain Website
informatie

Alles over de WMF 5000 S +

Of u nu eigenaar bent van een druk restaurant, café of bakkerij, u wilt snel een ruim assortiment van de beste koffiespecialiteiten kunnen aanbieden. De krachtige en flexibele WMF 5000 S+ kan zo snel als uw klant wil aan deze wensen voldoen. De twee molens, twee soorten melkoplossing en het optionele siroopstation maken heel veel verschillende specialiteiten mogelijk. Dankzij de optionele 9kW uitvoering kan de machine tegelijkertijd koffie en heet water zetten. De machine is geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met een gemiddeld gebruik van 250 koppen per dag. Dit wordt mogelijk gemaakt door het krachtige ontwerp in combinatie met het gebruik van hoogwaardige onderdelen en moderne mogelijkheden van de machine. Elk onderdeel is ontworpen om gegarandeerd aanzienlijke prestaties en over een lange periode maximale betrouwbaarheid te leveren: van de elegante metalen behuizing, de duurzame zeteenheid voor intensief gebruik, de krachtstroomtoevoer tot de geoptimaliseerde boiler. Het overzichtelijke en interactieve 10-inch kleurendisplay is zowel in bedienings- als zelfbedieningssituaties makkelijk in gebruik. Ondertussen houden de Dynamic Coffee Assist en Dynamic Milk Assist functie onafgebroken alle belangrijke functies voor een constante kwaliteit koffie en melk in de gaten. Indien nodig worden deze functies automatisch bijgesteld.

Zeteenheid voor intensief gebruik

De roestvrij stalen zeteenheid voor intensief gebruik is met duurzame onderdelen in Duitsland ontwikkeld. Deze zeteenheid garandeert een goede prestatie en een langdurige betrouwbaarheid. Het ontwerp bevat een robuust, gestanst frame en een fijne zeef voor het bereiden van subtiele koffierecepten. Terwijl de capaciteit van 19 gram een grotere zethoeveelheid in één stap toelaat. De zeteenheid heeft geen extra reiniging nodig omdat deze vast in de machine is gemonteerd.

Hoge capaciteit

De WMF 5000 S+ zet razendsnel eerste klas koffiespecialiteiten en is geschikt voor locaties met een gemiddeld dagelijks gebruik van 250 koppen. U kunt er dus op vertrouwen dat iedereen snel bediend wordt, zelfs tijdens de drukke momenten.

Gelijktijdig koffie zetten en heet water pakken

De Melitta XT4 kan geleverd worden met veel verschillende accessoires. Neem bijvoorbeeld het koppenreservoir met verwarmde plateaus en uitneembaar melkreservoir. Ook is er een mogelijkheid voor een betaalsysteem.

WMF 5000 S+ Square

Sterke punten van de 5000 S+

Geschikt tot 35 medewerkers
Tot 240 koppen per uur
Optioneel Dynamic Milk melksysteem biedt de mogelijkheid om vier verschillende warme en drie koude melkschuimvariaties alsmede warme en koude melk te creëren.
Uitgebreid 10 inch display
Automatisch reinigingsprogramma
Doseringen zijn makkelijk in te stellen
Koffie zetten en heet water tegelijk
Specificaties

WMF 5000 S + in één oogopslag

Koffievariaties
Espresso, latte, latte macchiato, café creme, choco, cappuccino, whitepresso, heet water
Capaciteit per uur
Tot 240 koppen per uur
Heet water capaciteit
Tot 280 koppen per uur (Krachtstroom)
Capaciteit watertank
Vaste wateraansluiting
Reservoirs
2 bonenreservoirs van 2.000g en 700g (middelste)
Extra reservoirs
1 cacao of 1 topping reservoirs van ca. 2.000g
Gewicht
+/- 37kg
Afmetingen
32,5 cm breed, 71,6 cm hoog en 59 cm diep
Geluidsniveau
< 70 dB(A)
Stroom
230 V / 3,01 kW | 400V / 8,41kW
Stroomverbruik
+/- 1.55 kWh per dag
Voor de 5000 S+

Beschikbare opties

Tot 2 koffiemolens voor de perfecte afstelling voor zowel koffie- als espressoproducten
1 of 2 choco/topping reservoir
AutoClean automatisch reinigingssysteem
Kophoogtesensor
Krachtstroom
Dynamic Milk
2 Melk optie
Downloads

Bekijk de documentatie

WMF 5000 S+ Plain Website
WMF 5000S+

Vrijblijvende offerte aanvragen

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie van één van onze adviseurs uit uw regio.

Vergelijkbare machines

Koffiemachines vergelijkbaar met de 5000 S+

WMF 1200S
WMF 9000 S+
  • 30-50 personen
  • Tot 240 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Melitta XT8
  • 30-50 personen
  • Tot 250 kopjes per uur
  • 24 dranken
WMF 1200S
Melitta CT8
  • 30-50 personen
  • Tot 250 kopjes per uur
  • 24 dranken
Bhorst 45
Advies

Onze adviseurs staan voor u klaar

Heeft u een vraag over Beukenhorst Koffie of wilt u graag in contact komen met één van onze koffiespecialisten? Ga voor volledige ontzorging van Beukenhorst en proef de smaak van écht goede koffie.