Blog

Verlenging samenwerking Beukenhorst Koffie en F.C. Twente

19-10-2022
Nieuws

Ook in de komende jaren blijft Beukenhorst Koffie de koffieleverancier van F.C. Twente. Voor de thuiswedstrijd tegen PSV (een overtuigende 2-1 zege) schudden accountmanager Leon ter Maat (Beukenhorst), manager meeting & events Rik Bronkhorst (F.C. Twente) en commercieel directeur Marco Behrens (F.C. Twente) elkaar de hand. "We zijn er trots op dat we onze langdurige samenwerking wederom verlengd hebben", aldus Leon ter Maat.

Een ijzersterke samenwerking

Al sinds de bouw van het nieuwe stadion in 1998 is Beukenhorst de koffiepartner van F.C. Twente. Zowel in het stadion als op andere locaties verzorgt Beukenhorst de koffievoorzieningen binnen de club. Leon ter Maat: "Naast dat F.C. Twente natuurlijk een begrip in de regio is, hebben ze een enorme bekendheid in binnen- en buitenland. Als je dan de ontwikkelingen ziet vanaf 1998, kun je als leverancier alleen maar trots zijn".

Rik Bronkhorst: “De samenwerking met Beukenhorst Koffie dateert alweer uit 1998 en we zijn verheugd met het verlengen van de overeenkomst tot 2029. De lijnen tussen beide partijen zijn kort en de communicatie altijd goed. Dit zorgt voor een zeer fijne samenwerking en we zijn dan ook trots dat we dit de komende jaren kunnen voortzetten.”

Koffiekwaliteit in het stadion

Met de verlenging van de samenwerking wordt er ook een slag gemaakt op het gebied van koffiemachines. "Met de nieuwe koffiemachines die wij geplaatst hebben, wordt er niet alleen een verbetering behaald op het gebied van capaciteit, maar is er ook geïnvesteerd in kwaliteit", aldus Leon ter Maat.

Rik Bronkhorst: “Beukenhorst Koffie staat bekend om haar kwaliteit en wij kunnen dit alleen maar beamen. De kwaliteit en service is van een hoog niveau en hierin zullen we de komende jaren samen blijven investeren. Zodoende krijgen onze gasten in De Grolsch Veste altijd de beste koffie.” 

Meer weten?

Wil je meer weten over F.C. Twente? Bezoek dan ook hun website voor meer informatie. Wil jij de koffie die bij F.C. Twente wordt geserveerd ook thuis drinken? Bestel deze dan eenvoudig en snel via onze webshop!