Blog

Koffie tijdens het thuiswerken: zo maak je het makkelijk én lekker!

17-3-2021

Als je dan toch moet thuiswerken, dan maar met een goede kop koffie! Maar welke koffie is de beste keuze en wat zijn eigenlijk de voordelen van die speciale thuiswerkpakketten? Alle informatie over koffiedrinken terwijl je thuiswerkt, hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Zet de lekkerste koffiesoorten thuis, terwijl je je laptop opstart

Op kantoor hoef je slechts op de knop te drukken en je kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Alleen welke koffie moet er nou gebruikt worden als je vanuit huis werkt? Misschien ken je de verschillende koffiemerken van Beukenhorst al, maar mocht dit niet zo zijn, dan introduceren we ze graag: 

1.    Beukenhorst Classic 100% Arabica bonen

Deze Classic melange met 100% Arabica bonen is geschikt voor ieder moment van de dag en heeft een rijke en volle smaak. Bovendien is deze melange langzaam gebrand, ook ‘slow roasting’ genoemd, zodat je alle smaken optimaal ervaart. 

2.    Mondrian Espresso

Op zoek naar een extra boost tijdens het thuiswerken? Mondrian Espresso bestaat uit 100% Arabica bonen en is de ideale keuze voor de liefhebber van een krachtige kop koffie of espresso. 

3.    Sento Slow Roasted Arabica

Sento biedt de ideale mix tussen smaakvolle koffie en duurzaamheid door het Rainforest Alliance keurmerk. Zo draag je ook vanaf je thuiswerkplek een steentje bij aan een duurzamere wereld. 

Een smaakvolle kop koffie zetten is een optelsom van een goede koffiemachine met kwalitatieve koffiebonen. Daarom adviseren wij je ook om te investeren in een degelijke koffiemachine, zodat je op ieder moment van de dag van een goede kop koffie kunt genieten en zo het thuiswerken een stuk aangenamer kunt maken. 

Het effect van goede koffie op werkprestaties - óók thuis!

Zoals we hierboven al beschreven, met een goede kop koffie thuiswerken, maakt het thuiszitten een stuk aangenamer. Daarnaast heeft het effect van koffie verschillende voordelen die je helpen om ook thuis je werkprestaties op pijl te houden. Benieuwd? Wij zetten de voordelen op een rijtje:

1. Sociale interactie - misschien niet met collega's, maar wel met je partner

Als je de hele dag vanachter je computer aan het werk bent, is het ook af en toe tijd voor een welverdiende koffiepauze. Helaas heb je thuis niet je collega’s om je heen, maar je kunt natuurlijk wél een gezellig koffiemoment inbouwen met, bijvoorbeeld, je partner of huisgenoot. 

2. Voor alertheid en verhoging van productiviteit 

Natuurlijk wil je ook vanuit huis je werk goed blijven doen, maar helaas kent ook iedereen de welbekende concentratiedip. In koffie zit het stofje cafeïne en juist dat zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en je zo weer met hernieuwde energie verder kunt werken. 

3. Goed voor de gezondheid

Naast dat koffie ons extra energie geeft om de dag door te komen, biedt het ook verschillende gezondheidsvoordelen. Koffie, zonder suiker en melk, bevat bijna geen calorieën en past daarmee in een gezond eetpatroon. Daarnaast bevat koffie enorm veel antioxidanten wat natuurlijk de gezondheid ten goede komt. 

4. Het is gewoon lekker

We kunnen natuurlijk oneindig veel voordelen van koffie opnoemen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er simpelweg niets boven een lekkere kop koffie gaat. Tijdens de pauze even ontspannen met een kop koffie op de bank, is en blijft het perfecte moment voor jezelf!

Kies een thuiswerkpakket als alles-in-één oplossing

Mocht je na het lezen van deze blog ook thuis een heerlijke kop koffie willen zetten, dan heeft Beukenhorst het perfecte thuiswerkpakket voor je samengesteld. Dit pakket bestaat uit een Melitta Caffeo Solo volautomaat, 3 kilo van onze koffiesoorten en een bewaarblik voor € 275,00. Daarnaast kun je de koffie eenvoudig en snel nabestellen op onze webshop en heb je je favoriete koffie binnen 2-3 werkdagen in huis. Dus, op zoek naar het perfecte thuiswerkpakket? Bestel dan snel het Beukenhorst thuiswerkpakket.