Beukenhorst Classic

Onze klassieke 100% Arabica koffie!

Ideaal voor in de horeca, op kantoor of op het werk.

Beukenhorst Classic is een volle medium roasted 100% arabica bonen melange. Zorgvuldig en langzaam gebrand in een traditionele trommelbrander volgens de traditionele “slow roasting" methode. Hierdoor proeft u de beste smaken uit onze koffie. Geschikt voor ieder moment van de dag!

Een echte klassieker

Onze Beukenhorst Classic is een verfijnde, gebalanceerde melange bestaande uit 100% Arabica bonen. Voor de Beukenhorst Classic melange worden maximaal vijf arabica soorten gebruikt, zodat je iedere soort optimaal proeft in jouw kopje Classic koffie. Onze Classic wordt op traditionele wijze met zorg en aandacht gebrand, zodat jouw kopje koffie een constante kwaliteit heeft.

Sfeervol servies en randartikelen

Het eigentijdse servies, met bijbehorende suikersticks en melkcups versterken de gemoedelijke sfeer die bij Beukenhorst Classic past. Bovendien is het speciale Beukenhorst servies in wit of donkerbruin verkrijgbaar.

Ook geschikt voor thuis

Onze Beukenhorst Classic drink je niet alleen op het werk of in de horeca, maar ook thuis! Bestel eenvoudig en snel verse koffiebonen in onze webshop en ontvang een gratis bewaarblik bij bestelling van 3 kg Beukenhorst Classic:

Laat u adviseren   Bestel in onze webshop