Melitta
de Mercedes Benz onder de volautomatische koffiemachines

Melitta Cafina XT4

Melitta: Bean-to-Cup koffieapparaat met Duitse perfectie!

Met de Melitta volautomatische koffiemachines haalt u de Mercedes Benz onder de koffiebonen-machines in huis. Deze Duitse firma levert al jaren topapparatuur voor veeleisend gebruik. De kern van deze machines is gemaakt van 100% RVS en staat garant voor onderhoudsvrij bedieningsgemak. Bovendien zijn alle professionele Melitta volautomaten HACCP-gecertificeerd.

Deze volledig volautomatische koffieapparaten serveren met één druk op de knop versgemalen Espresso's, Cappuccino's, Café Creme, Koffie Verkeerd of Latte Macchiato. Natuurlijk zijn andere dranken als thee en chocolademelk ook beschikbaar.

De Cafina Alpha: de allernieuwste volautomatische filter koffiemachine

Als grondlegger van de traditionele filterkoffie heeft Melitta ook op dat terrein niet stil gezeten. De allernieuwste filtertechniek zorgt ervoor dat de Melitta Cafina Alpha in een handomdraai een versgezette kan koffie levert.
Het geïntegreerde Cleaning in Place reinigingsysteem zorgt voor een automatische zelfreining van stoom en melkuitloop.
Dat alles is éénvoudig te bedienen door middel van de grafische Easy Handling display.

In combinatie met Beukenhorst koffiebonen een perfect koffiezetapparaat voor een drukke en veeleisende zelfbedienings omgeving, zoals een bedrijfsrestaurant of een gastenrestaurant van een zorginstelling.