2. Professionele koffiemachines: welke koffiemachine past bij uw bedrijf?

De lekkerste koffie voor op kantoor. Voor veel mensen is goede koffie een van de belangrijkste zaken op de werkvloer. Gelukkig zien steeds meer werkgevers het belang van goede koffie. De werksfeer wordt beter en werknemers zijn gelukkiger en productiever. Je zou kunnen zeggen dat goede koffie bedrijven beter maakt. Het aanbod professionele koffiemachines is tegenwoordig enorm. Je kunt een koffiemachine kopen waar je echte baristaskills voor nodig hebt. Gelukkig zijn er ook volautomatische koffiemachines. Die zijn voor op kantoor net iets praktischer. Je kunt hiermee met een druk op de knop kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten. Voor elk kantoor en elke situatie is er een koffiemachine die perfect voldoet aan de koffievraag. Wacht dus niet langer en schaf een van de professionele koffiemachines aan. Dan drink je voortaan elke dag koffie van versgemalen koffiebonen, gewoon op kantoor.


Duitse degelijkheid met WMF

WMF is een Duits merk dat al bijna 100 jaar koffiezetapparaten maakt van hoge kwaliteit. WMF koffiemachines zijn al jaren een begrip in hotels en restaurants. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor op kantoor. WMF heeft speciale kleine modellen. Perfect voor kleinere kantooromgevingen of afdelingen. De volautomatische machines zijn ideaal voor ieder kantoor en iedere koffievraag. Je kunt hiermee alle denkbare koffiespecialiteiten maken zoals: espresso, cappuccino, café creme of een latte macchiato.

De WMF 1100S en WMF 1200S zijn de kleinste modellen. Deze zijn geschikt voor een koffievraag tot 75 kopjes per uur en de beste keuze voor kleine kantooromgevingen met 10 tot 20 gebruikers. Wil je een koffiemachine voor op een bepaalde afdeling? Ook dan zijn deze modellen de beste keuze. Compact maar toch keuze uit alle soorten koffie die je medewerkers wensen.

Ben jij op zoek naar een oplossing voor een iets groter kantoor? Voor kantooromgevingen tot 50 personen is de WMF 1500S+ de beste keuze. Deze koffiemachine is een echte alleskunner. Het model zet maximaal 150 kopjes koffie per uur en heeft een thermoskanfunctie. Wil je voor een grotere groep koffie halen, dan kan dat gewoon in een keer. Indien gewenst kun je de 1500S+ uitrusten met een betaalsysteem voor contactloos betalen. Daarnaast maakt dit model zichzelf automatisch aan het einde van de dag schoon.

Wil je dagelijks nog meer koffie serveren? Dan zijn de WMF 5000S of de WMF 9000S+ wellicht iets voor jou. Deze modellen zijn van alle gemakken voorzien en zetten met gemak 250 kopjes per uur. De machines serveren alle koffiespecialteiten en hebben voor de liefhebbers ook chocolademelk en thee. Aan het einde van de dag worden alle gebruikte onderdelen automatisch gereinigd. Ook bij deze machines is het installeren van een betaalsysteem mogelijk. Speciaal aan deze modellen is dat ze een uitgebreid melkschuimsysteem hebben. Zo kun je verse melk verwarmen en schuim maken. Ook kunnen twee verschillende soorten melk worden gebruikt. Denk hierbij aan magere melk of een plantaardig alternatief. Met deze koffiemachines kun je alle kanten op.

WMF koffiemachines


Melitta, de Mercedes van de koffiewereld

Melitta wordt ook wel de Mercedes Benz van de koffiewereld genoemd. De machines van deze Duitse firma staan bekend om hun kwaliteit en design. Zo worden alle koffiemachines gemaakt van 100% RVS en zijn zo ontworpen dat weinig tot geen onderhoud nodig is. Met een druk op de knop kun je genieten van een versgemalen espresso, cappuccino, latte macchiato of een heerlijke koffie verkeerd. Daarnaast serveren de verschillende modellen ook thee en chocolademelk voor de liefhebbers.

De Melitta koffiemachine is het toppunt van innovatie op gebied van koffie. Het geïntegreerde reiningingssysteem houdt je machine de hele dag schoon. Ja ook de melkschuimer en verwarmer. Met de grafische easy handling display maak je met een druk op de knop je favoriete koffiesoort. De Melitta apparaten zijn de beste keuze voor een drukke zelfbedieningsomgeving zoals een bedrijfsrestaurant of gastenrestaurant.

Wil jij een koffiemachine voor 20-30 regelmatige gebruikers? Dan zijn de Melitta XT4 en XT5 de beste keuze. Met deze modellen kun je 100 tot 120 kopjes per uur zetten. Ze zijn voorzien van een automatische melkopschuimer. Hiermee maak je in een handomdraai de perfecte cappuccino of latte macchiato. Om de beste koffiekwailiteit te kunen garanderen kan de druk voor elke koffiespecialiteit ingesteld worden. De machine reinigt zich na een dag koffie zetten automatisch.

Ben je op zoek naar een koffiemachine met iets meer capaciteit? Dan zijn modellen XT6 en XT7 wellicht een goede keuze. Met deze machines zet je kwaliteitskoffie voor 30 tot 50 gebruikers. Deze modellen kunnen voldoen aan een koffievraag tot 170 kopjes per uur. Daarnaast zijn ze voorzien van alle gemakken en technieken die Melitta biedt.

Heb jij een koffieapparaat nodig voor een bedrijfsrestaurant of kantoor met veel medewerkers? Dan heb je de keus uit de Melitta CT8 en de Melitta XT8. Deze modellen zijn geschikt voor omgevingen met meer dan 50 gebruikers. Je kunt met deze modellen tot 250 kopjes per uur zetten. Genoeg koffie dus voor iedereen. Ook deze modellen leveren de fantastische kwaliteit die je van Melitta gewend bent. Alle nieuwste innovaties en technieken zijn in het ontwerp verwerkt. De beste koffiemachine voor iedereen die goede koffie wil serveren aan veel mensen.

Espressomachine Faema


Echte espressomachines van Faema

Dan zijn er nog de espresso pistonmachines van Faema. Net even anders dan het aanbod van Melitta en WMF. Faema maakt klassieke Italiaanse Espressomachines. Zoals je ze op vakantie in Italiaanse koffiebars tegenkomt. Met deze apparaten kun je de lekkerste koffie zetten die je maar kunt bedenken. Faema heeft een wereldwijd marktaandeel van 25% op gebied van Espressomachines. Echte kenners dus. Ze bieden semivolautomatische machines, waar alle Italiaanse klassiekers eenvoudig mee gemaakt kunnen worden.

Alle modellen zijn voorzien van een systeem voor het automatisch opwarmen van melk en het maken van melkschuim. De perfecte machine dus voor het maken van de lekkerste espresso, cappuccino of latte macchiato.

Faema heeft een aantal modellen voor het maken van kwaliteitskoffie. Zo zet de Faema Due Smart met versgemalen koffiebonen 80 tot 120 kopjes per uur. Heb je een koffiezetapparaat nodig met een grotere capaciteit? Dan zijn de E98 President en de E91 Ambassador de ideale aanwinst voor jouw kantoor.


Persoonlijk advies van Beukenhorst

Door dit gigantische aanbod zie je natuurlijk soms door de bomen het bos niet meer. Daarom staan onze koffiespecialisten dan ook graag klaar om uw situatie in te schatten zodat u de beste keuze maakt van één van deze drie onafhankelijke koffiemachineleveranciers! Vraag direct geheel vrijblijvend en gratis advies aan.