Koffie tijdens het thuiswerken: zo maak je het makkelijk én lekker!

Als je dan toch moet thuiswerken, dan maar met een goede kop koffie! Maar welke koffie is de beste keuze en wat zijn eigenlijk de voordelen van die speciale thuiswerkpakketten? Alle informatie over koffiedrinken terwijl je thuiswerkt, hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Lees meer

Beukenhorst bezoekt: Brasserie Diggels

‘Proef de Sfeer & Geniet’ is het motto van Brasserie Diggels in Westerbork. Deze brasserie is dan ook niet voor niets al jaren een geliefde horecazaak middenin Westerbork. Daarom bezochten wij Bertus Witteveen die al 20 jaar succesvol Brasserie Diggels runt. Benieuwd hoe hij deze coronacrisis ervaart en wat zijn visie is op duurzaamheid in de horeca? Je leest het in deze blog.

Lees meer

Het gebruik van koffiemachines tijdens de coronacrisis

Langzaam maar zeker verruilen we het thuiswerken weer voor het werken vanaf kantoor. Dit gaat natuurlijk wel gepaard met de nodige maatregelen, ook voor de koffiemachine op kantoor. Vanzelfsprekend is het op dit moment niet de bedoeling om gezellige bijeenkomsten bij de koffieautomaat te houden, maar het is wél van belang om te weten hoe u de koffiemachine op kantoor corona-proof maakt. 

Lees meer

Welke koffiemachine kiezen? Zo koopt u de beste machine die bij uw organisatie past

Een zakelijke koffiemachine kiezen, is makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft immers keuze uit talloze machines met elk voor- en nadelen. Tegelijkertijd wilt u voorzien in de behoeften van uw collega's. Dus, welke koffiemachine past het beste bij uw organisatie? In slechts 4 stappen maakt u de juiste keuze!

Lees meer

Beukenhorst bezoekt: Restaurant de Zwaan

Restaurant de Zwaan is al sinds 1968 een begrip in Winterswijk en omstreken. Bij de Zwaan kun je terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een bijzonder diner met familie en vrienden. Waar Restaurant de Zwaan vroeger met name op de Duitse consument gericht was, is het restaurant tegenwoordig een echte trendsetter. Hoe zij dit doen en hoe zij ook in tijden van corona blijven verrassen en vernieuwen, lees je in deze blog. 

Lees meer